Test Event

Inspire Change 2020

Tidligere arrangementer
Dato
-

Etter initiativ fra Amnesty International skulle Inspire Change arrangeres for første gang 15 november 2020. Arrangementet startet som et partnerskap mellom 7 av landets største sivilsamfunnsorganisasjoner, Amnesty International, Røde Kors Ungdom, Press Redd Barna, Natur og Ungdom, Greenpeace, Changemaker og Spire med KLP som hovedsponsor.
7 dyktige foredragsholdere var plukket ut fra partnerorganisasjonene og ungdommene brukte mye tid og krefter på å skrive foredrag, spisse budskap og øve på fremføring. Til slutt måtte man innse at pandemien satte en stopper for fremføring for en full sal. Løsningen ble Inspire Change Salong, et mer intimt arrangement der samtalen og kompetanseutveksling skal få rom. Her fikk 4 av deltagerne fremføre foredraget de jobbet så lenge med. Ved å trykke på lenkene under kan du se streamen frå våre to salonger. 

På denne siden har vi samlet informasjon og følgefilmer fra fjorårets foredragsholdere. Gjennom videoer og digitale foredrag på Inspire Change salonger fikk de dyktige ungdommene likevel formidlet sitt budskap. Trykk deg inn på hver og en for å se filmene og lære mer om saken de ønsket å frem.

Foredragsholdere

Partnere

Vi takker alle som er med på å gjøre Inspire Change mulig.